Data publicării:

Personajele care îi atârnă de picioare lui Orban, deși are aripile deschise, precum Icar / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Orban
Orban
Biroul Executiv al PNL a decis, vineri, să propună excluderea lui Ludovic Orban din partid. Conform statutului PNL, o astfel de decizie o ia Consiliul Naţional.

Decizia a fost luată cu 31 de voturi pentru excludere, două împotrivă şi două voturi nule. Propunerea BEx urmează să fie înaintată Consiliului Naţional al PNL. 

Jurnalistul Val Vâlcu a spus ”ce îi atârnă de picioare” lui Ludovic Orban.

”Ludovic Orban este ca Icar (n.r. - personaj mitologic) înlănțuit. Are aripile deschise, dar de picioare îi atârnă Violeta Alexandru, Ionel Dancă și alții”, a spus jurnalistul Val Vâlcu la DC News.

Youtube video image

 

VEZI ȘI: Ruptură în PNL, negocieri pentru Guvern. Chirieac: Se vor hrăni din impopularitatea președintelui Klaus Iohannis

 

Dancă, demisie din PNL

 

Deputatul Ionel Dancă anunţă că demisionează din PNL, după excluderea fostului preşedinte al partidului Ludovic Orban.

"Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec şi eu! Este clar: cine critică echipa distrugătoare de conducere a PNL, care a îngenuncheat partidul şi a dus România la picioarele PSD, este exclus din PNL. Nu pot accepta trădarea şi bătaia de joc a românilor de către Klaus Iohannis şi PNL, care dau acum guvernarea ţării pe mâna PSD, împotriva a tot ceea ce am luptat şi muncit şi împotriva a tot ceea ce au crezut românii care ne-au votat", a scris Ionel Dancă, vineri, pe Facebook.

 

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI: Negocieri despre noul Guvern

 

Reprezentanţii PNL, PSD şi UDMR vor discuta, sâmbătă, despre punctele din programul de guvernare cu privire la care nu s-a ajuns la o concluzie favorabilă până acum, a declarat liderul liberalilor, Florin Cîţu.

"Ne-am înţeles pe foarte multe. Asta înseamnă doar că trebuie să mai discutăm. Mâine cred că vom avea discuţii din nou pe aceste sectoare unde nu am avut încă o concluzie favorabilă. Ne întâlnim mâine şi vom găsi şi concluziile", a afirmat Cîţu, vineri, la sediul PNL, întrebat despre neînţelegerile cu PSD legate de mai multe puncte din programul de guvernare.

Întrebat dacă sâmbătă se va discuta şi în privinţa funcţiei de premier, Cîţu a spus: "Luaţi-le pe rând".

Liderul PNL a precizat că şedinţa BPN al partidului va fi convocată atunci când va fi găsită o soluţie.

"Nu este convocat niciun BPN. Îl vom convoca atunci când vom avea o soluţie", a adăugat preşedintele PNL.

Întrebat dacă luni este posibil să existe o discuţie între liderii PNL, PSD şi UDMR pentru a conveni premierul, dar şi un dialog cu preşedintele, Florin Cîţu a răspuns: "Tot ce este posibil".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel