Persoanele cu handicap, fără stimulente. Podașcă: Această bătaie de joc trebuie să înceteze! Este INADMISIBIL
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gabriela-Maria Podașcă solicită primarului general al Capitalei să ceară Guvernului suplimentarea fondurilor pentru persoanele cu handicap.

"Războiul PNL-USR cu PSD îi lasă pe bucureștenii încadrați cu grad de handicap fără stimulentul financiar! Este inadmisibil faptul că răzbunările politice au ajuns la acest nivel, lăsându-i pe cei mai vulnerabili să plătească prețul incompetenței acestor politicieni. În loc de un război al declarațiilor, PRO România solicită Primarului General al Capitalei să ceară Guvernului suplimentarea fondurilor pentru ca persoanele cu handicap, deja defavorizate, să nu rămână fără sprijin. Asta cu atât mai mult cu când, în contextul coronacrizei, românii au mai multe provocări financiare.

Această bătaie de joc trebuie să înceteze! PRO România îi somează atât pe primarul în funcție, cât și pe cel care a pierdut alegerile, să oprească acest ping-pong al acuzațiilor. Pentru noi, implementarea politicilor sociale reprezintă o prioritate și ne vom lupta ca să acest lucru să se întâmple!", a scris Gabriela-Maria Podașcă pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Persoanele cu HANDICAP, fără bani de la Primăria Capitalei. "Plata va fi AMÂNATĂ PÂNĂ când vom dispune de fondurile necesare"

Războiul PNL-USR cu PSD îi lasă pe bucureștenii încadrați cu grad de handicap fără stimulentul financiar! Este...

Publicată de Gabriela-Maria Podașcă pe Marţi, 27 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel