Perioadă FANTASTICĂ pentru o ZODIE săptămâna asta. Ține minte datele de 27 și 31 octombrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Horoscop 25 - 31 octombrie 2021 pentru toate zodiile. Daniela Simulescu, previziuni. Vezi ce ți-au rezervat astrele săptămâna asta.

"Soarele a intrat în semnul vostru. În primele zile ale săptămânii Marte este în continuare în casa a 12-a, dar la sfârșitul săptămânii Marte intră în semnul vostru. Ce înseamnă asta? Că dacă mai aveți puțină răbdare zilele de urmează, vă garantez eu că de pe 31 octombrie începeți o perioadă fantastică pentru voi, cel puțin până în decembrie. O veste bună! De ce? Pentru că veți mai ieși din izolarea auto-impusă, pentru că veți dori să ieșiți în lume.

Dintr-o dată simțiți nevoia să vă valorificați cum nu ați mai făcut-o de mult timp, cel puțin de câteva luni din perspectiva astrelor. Veți avea un cuvânt de spus la serviciu, veți avea un cuvânt de spus în relația în care sunteți, în comunitatea din care faceți parte, dar și pentru voi, pentru că atunci când vorbim de Soare și Marte în casa 2 vorbim de integritatea voastră, de cine sunteți voi, de identitate, de brand-ul vostru și dintr-o dată s-ar putea să urmeze o perioadă din aceasta în care să vă gândiți cine sunteți, ce faceți, ce dregeți, ce aveți, ce puteți face și să puneți mai mult focusul pe voi, pe sănătate, pe liniște, pe echilibrul vostru și pe ceea ce vă doriți, pentru că Marte vă va ajuta să vă canalizați energia într-un proiect, într-un obiectiv, poate un job mai bun, poate o relație mai bună, nu neapărat una nouă, ci cea în care sunteți poate fi îmbunătățită. Urmează o perioadă destul de interesantă pentru voi și trebuie doar să aveți grijă zilele acestea să nu vă grăbiți, să nu luați decizii doar pentru că vedeți la alții, ci să vorbiți așa cu intuiția asta a voastră, că e destul de puternică în zilele în care vorbim, pentru că Mercur va rămâne totuși în casa a 12-a, dar va fi bine aspectat.

Trebuie să stați cu voi și să vă gândiți cum stă treaba, cine sunt eu, nu vreau să mă iau după alții, ce-mi spune mie mațul ăla interior. Puțină grijă și la cheltuieli în perioada 27 octombrie.

Puțină grijă și la finalul săptămânii, când Soarele face careu cu Saturn, că s-ar putea să nu aveți energie. Exact acolo, înainte ca Marte să intre în semnul vostru, va fi un moment mai ciudățel spre vineri-sâmbătă. Din perspectiva mea, vă pregătiți pentru o săptămână destul de bună, dar o perioadă în care să nu vă luați după ceilalți", le spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și redactor șef ASTROSENS.RO, nativilor sau celor cu ascendentul în Scorpion.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel