Data publicării:

Perioadă copleșitoare pentru una dintre zodii. Daniela Simulescu: Trebuie să vă responsabilizați / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a oferit previziunile pentru zodia Gemeni. 

Ne apropiem de retrogradarea lui Mercur. Daniela Simulescu a explicat la ce ne putem aștepta în următoarea perioadă. 

„Nu avem multe evenimente săptămâna ce urmează, dar ne apropiem de retrogradarea lui Mercur. Pe data de 2 aprilie va retrograda în semnul Berbecului, dar el este acolo de pe 10 martie. Deci, dragii mei, pregătiți-vă că el, înainte să-și înceapă retrogradarea, vrea să ne pregătească și nu o face într-un mod plăcut! O face prin lecții, prin foarte multe întârzieri, prin multe blocaje, amânări, prin furie, prin comunicare distorsionată, prin reproșuri, cuvinte destul de usturătoare.

Cum Mercur se apropie de retrogradarea în primul semn al zodiacului, cei care vreți să porniți proiecte așteptați-vă ca, în primă fază, să nu meargă lucrurile așa cum v-ați fi așteptat. Eu nu sunt de acord cu teoria clasică în care se spune că atunci când e Mercur retrograd nu începe nimic nou. Nu!”, a spus Daniela Simulescu. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni 

„Luna Plină se petrece în casa a 5-a. Relațiile cu copiii s-ar putea să fie puțin mai complicate, dar nu neapărat din cauza lor, ci pur și simplu pentru că voi aveți planurile voastre, ei au tot felul de activități, nu reușiți să vă întâlniți și cum Mercur, guvernatorul vostru, se apropie de retrogradare, va fi destul de greu să găsiți un numitor comun, nu doar cu copiii, dar și cu persoanele iubite.

În carieră apar tot felul de momente care vi se par copleșitoare, vi se par grele, trebuie să vă responsabilizați. Nu e o perioadă minunată din acest punct de vedere, ci e perioada aceea în care să stați mai mult în tăcere. Dacă vi se spune să faceți ceva, încercați să faceți!”, a mai spus Daniela Simulescu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel