Data publicării:

Pericolul din spatele ochelarilor de realitate virtuală. Psihologul Radu Leca: Avem de-a face cu o scădere a natalității la nivel mondial. Lumea se va strica și mai tare în următorii ani / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Psihologul Radu Leca a vorbit, în emisiunea „Ultrapsihologie”, despre pericolul din spatele ochelarilor de realitate virtuală.  

Ochelarii de realitate virtuala ar putea reprezenta un adevărat pericol, atrage atenția psihologul Radu Leca. 

„De când au apărut noii ochelari de realitate virtuală, care au încorporate toate aplicațiile din telefon pe ecranul ochelarilor virtuali, tu poți găti, poți face duș, poți alerga, poți face orice cu acești ochelari pe ochi. Cu o strângere de pleoape sau un gest în fața lentilei, pentru că nici măcar butoane nu au, primești informație în timp real, muzică în timp real, orice piesă de teatru în timp real, orice film în timp real, îmi dau seama că lumea, dacă astăzi este stricată, se va strica și mai tare în următorii ani și nu putem să oprim acest lucru, oricât ne vom strădui”, a spus psihologul Radu Leca în emisiunea „Ultrapsihologie”.

„Problema mea este că avem de-a face cu o scădere a natalității la nivel mondial”

„Problema mea este că avem de-a face cu o scădere a natalității la nivel mondial. Până în prezent nimeni nu și-a adresat următoarea întrebare 'De ce la nivel mondial, natalitatea scade?'.

Răspunsul este foarte simplu, din cauza sexului virtual. Sexul virtual împiedică creșterea natalității la nivel mondial. Oamenii preferă să fie ei înșiși, dar cu o voce și cu o imagine într-un spațiu virtual decât să fie în mod real în formă de tandem fizic. Tot ce înseamnă depopulare a început să aibă loc. El are elemente de confort, dar și elemente care te conduc către ideea de structură paranoidă.

În timp, el o să se transforme într-o sursă a tot ceea ce înseamnă nu doar structură paranoidă, ci și schizoidă. Cele două, prin alipire, vor forma schizofrenie paranoidă. Asta se va observa în 20 de ani. Este o predicție”, a adăugat psihologul Radu Leca în emisiunea „Ultrapsihologie”.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel