Pericolul din pâinea feliată. De ce ar trebui să renunțăm la ea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Pericolul din pâinea feliată. De ce ar trebui să renunțăm la ea / Foto: Pixabay, de postcardtrip
Pericolul din pâinea feliată. De ce ar trebui să renunțăm la ea / Foto: Pixabay, de postcardtrip
Află în articol de ce pâinea feliată nu este cea mai bună alegere pentru sănătate.

Mulți dintre noi alegem să cumpărăm pâinea deja feliată, neștiind că astfel ne putem pune sănătatea în pericol, scrie Realitatea.net.

Într-adevăr, pâinea feliată este mult mai ușor de consumat, însă aceasta vine la pachet și cu câteva dezavantaje. În primul rând, pâinea tăiată are riscul de a se usca mai repede. În al doilea rând, pâinea feliată se poate altera mai repede, formând mucegai.

În plus, dacă o depozitezi în frigider, în pungă, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, se umezește din cauza condensului care se creează. Pâinea feliată are și mai multe calorii din cauza cuțitului uns cu ulei cu care este tăiată. Acest lucru se practică pentru ca feliile de pâine să nu se lipească între ele.

Pâinici fără făină, cu doar 45 de calorii. Sunt gata în 5 minute

Pentru peroanele care coc pâine acasă sau, mai ales, pentru cele care sunt la dietă există o rețetă foarte ușoară, care le permite să facă pâinici delicioase fără carbohidrați în doar 5 minute.

Aceste pâinici delicioase vă vor uimi. Pe lângă faptul că pot fi consumate la prânz și cină, pâinicile  fără carbohidrați pot fi consumate și la micul dejun.

Mai jos, vă oferim rețeta de pâini fără carbohidrați. Timp de preparare - 10 minute, timp de gătire - 15 minute, timp total - 25 minute, porții - 4 pâini, calorii - 45.

Ingrediente:

2 ouă,

2 linguri de crema de brânză,

1 praf de copt,

ulei.

Pregătirea rețetei

O tavă  se acoperă cu hârtie de copt. Puteți unge hârtie de copt cu puțin ulei la alegere. În ceea ce privește brânza, dacă este o brânză tare, trebuie mai întâi topită și, după ce a fost topită, trebuie răcită complet.

Ulterior separați albușurile de gălbenușuri. Amestecați energic gălbenușurile cu brânza până abțineți un amestec omogen și fără cocoloașe.

Brânză de casă după rețeta bunicii: sunt suficiente 4 ingrediente și se face foarte rapid

Albușurile, puse într-un vas destul de mare, se mixează cu praful de copt. Luați vasul cu brânză și gălbenușurile și adăugați-le în vasul cu albușuri Această procedură trebuie făcută foarte ușor, pentru ca albușurile să nu se destrame.

Acesta este un pas oarecum dificil și, prin urmare, este necesar să îl faceți cu mare atenție.În acest moment, faceți pâinicile puneți-le în tava acoperită cu hârtie de copt și coaceți-le în cuptorul preîncălzit, la 150 de grade, pentru aproximativ 15 minute. Când sunt coapte, scoateți pâinicile din cuptor, lăsați-le să se răcească și serviți-le pe masă.

Aceste  pâinici sunt ideale pentru celiaci, sportivi și pentru cei care urmează diete bogate în proteine ​​și sărace în carbohidrați. În plus, durează 10 minute pentru a le face și 15 minute pentru a le coace.

Pâinici, preparate în casă, fără cuptor: ai nevoie de apă, făină și 2 linguri de ulei

Dacă nu aveți chef să porniți cuptorul, puteți pregăti niște pâinici delicioase într-o tigaie. Aceste pâinici la tigaie sunt super ușor și rapid de făcut și vor fi apreciate de întreaga familie.

Iată ingredientele și modul de preparare a șase pâinici, cu 170 de calorii fiecare.

4 grame de drojdie uscată sau 14 grame de drojdie proaspătă,

20 grame ulei de măsline,

240 grame făină,

14 grame de sare,

140 ml apă caldă. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel