Pericol de explozie în Cluj-Napoca, după ce o ţeavă de gaze a fost ruptă de un camion - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Un grav accident s-a produs, marţi dimineaţa, în Cluj-Napoca. 

Pericol de explozie, marţi dimineaţa, în Cluj-Napoca, după ce o ţeavă de gaz a fost ruptă în urma producerii unui accident rutier. Potrivit România TV, este vorba despre un accident în care au fost implicate patru maşini. Un autocamion nu a mai putut opri, nu se ştie din ce motive, drept urmare acesta a mai lovit alte trei maşini. Din fericire au fost înregistrate numai pagube materiale, însă a existat pericol de explozie după ce o conductă de gaz a fost fisurată. 

S-a reuşit întreruperea gazului în zonă, existând pericol de explozie. Persoanele implicate în accident, din cele patru maşini, au fost consultate de către echipele de salvare sosite la faţa locului. 

Vaslui: Un tânăr a intrat cu maşina într-un spaţiu comercial din Bârlad

Un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, care avea permisul de conducere din luna septembrie, a intrat, luni seara, într-un spaţiu comercial din municipiul Bârlad, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

"Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă pentru asigurare măsuri PSI în municipiul Bârlad, în zona Gării - Gura Leului, ca urmare a producerii unui accident rutier. Un autoturism a intrat într-un spaţiu comercial. Nu au fost înregistrate victime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au precizat că accidentul s-a produs în jurul orei 21,00, exact în momentul în care administratorul spaţiului comercial, o femeie în vârstă de 36 de ani, se pregătea să închidă.

"La ora 21,01 a fost înregistrat un apel la numărul de urgenţă 112, prin care s-a anunţat faptul că o maşină a pătruns într-un spaţiu comercial. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit în incinta spaţiului comercial respectiv o maşină înmatriculată în judeţul Vaslui, condusă de un tânăr în vârstă de 18 ani, cu permis de conducere din luna septembrie. Pe locul din dreapta, pasager era un tânăr de 17 ani. Din primele cercetări, se pare că şoferul a pătruns cu maşina în sensul giratoriu din zonă, a pierdut controlul volanului şi a intrat în spaţiul comercial în care se afla doar administratorul. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii continuă cercetările, urmând să dispună măsurile legale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel