Urmărește emisiunea live
Percheziţii la persoane acuzate de furt de energie, lângă Bucureşti
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Poliţia Romana
Facebook Poliţia Romana
Vineri dimineaţă, poliţiştii au descins la mai multe adrese, într-un dosar de furt de energie. 

Poliţiştii din Giurgiu efectuează, vineri, percheziţii la locuinţele mai multor persoane din Bolintin Vale, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt de energie electrică şi furt de componente ale unor sonde dezafectate.

"În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, pun în executare 21 de mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele mai multor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt de energie electrică din reţeaua de joasă tensiune a unei societăţi comerciale şi furt de componente ale unor sonde dezafectate", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Sursa citată precizează că acţiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, urmând ca la finalizarea percheziţiilor să fie dispuse măsurile legale, scrie Agerpres. 

Percheziţii în Prahova, într-un dosar ce vizează furturi din societăţi comerciale. Prejudiciu estimat de 30.000 de euro

La finalul lunii iulie, poliţiştii din Prahova au intrat în 14 locuinţe într-un dosar ce viza furturi din societăţi comerciale. 

"Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti pun în executare 14 mandate de percheziţie domiciliară în municipiu şi în trei comune din judeţul Prahova, la persoane bănuite de furt calificat din societăţi comerciale', transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Sursa citată precizează că prejudiciul este de aproximativ 160.000 de lei. După finalizarea descinderilor, 13 persoane vor fi conduse la audieri. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, acţiunea beneficiind de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova. 

DIICOT: 11 kilograme de droguri descoperite în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Cluj

Aproximativ 11 kilograme de droguri au fost descoperite şi ridicate, miercuri, în urma a 12 percheziţii domiciliare efectuate pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Cluj, la cinci persoane suspectate de trafic de droguri, potrivit unui comunicat de presă remis de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). 

Percheziţiile au fost dispuse în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

'Cu ocazia celor 12 percheziţii domiciliare efectuate în cursul acestei zile, au fost descoperite şi ridicate în vederea cercetărilor 19 colete cu o substanţă vegetală verde oliv (aproximativ 11 kilograme), o pungă cu o substanţă cristalină alb-gălbuie (aproximativ 300 de grame), 2 plicuri cu ziplock conţinând o substanţă cristalină alb-gălbuie, un borcan cu urme de substanţă vegetală, susceptibile a avea efect psihoactiv, aproximativ 1.000 de plicuri din plastic cu ziplock nefolosite, un cântar de mare precizie, un pistol cu aer comprimat, 1.400 de lei şi mai multe telefoane mobile', se arată în comunicatul menţionat. CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel