Percheziții la această oră la sediile unor societăți comerciale. Prejudiciu uriaș într-un dosar de evaziune fiscală
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Percheziții. Foto ilustrativ de la IPJ Vrancea
Percheziții. Foto ilustrativ de la IPJ Vrancea
Nu mai puțin de 19 percheziții au loc simultan la această oră în județul Vrancea. 

La această oră, polițiștii  Serviciului de Investigare a Criminalități Economice din cadrul Inspectoratului  de Poliție Județean Vrancea,  sprijiniți de lucrători din cadrul structurilor de ordine publica, politie de investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase și de combatere a criminalității organizate efectuează 19 percheziții pe raza județului  Vrancea, la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice, în  cadrul mai multor dosare penale aflate în supravegherea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Vrancea.

Cercetările vizează săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile, cu un prejudiciu total estimat de peste 10 milioane de lei, în dauna bugetului de stat.

Instituțiile statului participă la percheziții 

Activitățile se desfășoară simultan în cele 19 locații și sunt efectuate cu sprijinul reprezentanților Gărzii de Mediu Vrancea, ISCTR  Vrancea, Biroul Vamal de Interior Focșani și R.A.R.

Totodată la acțiune participă luptători ai Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Vrancea și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea și din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel