Urmărește emisiunea live
Percheziţii în Buzău, la persoane bănuite de trafic de droguri - VIDEO
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Percheziţii într-un dosar de trafic de droguri.

În această dimineaţă, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Buzău, au efectuat 13 percheziţii domiciliare, în judeţul Buzău, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Din cercetări a reieşit că, din 2020 şi până în prezent, 9 bărbaţi s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv de la persoane din Galaţi şi Bucureşti, pe care le-ar fi vândut în Buzău. În urma percheziţiilor, au fost ridicate diferite cantităţi de materie vegetală şi pulbere de culoare albă, despre care există suspiciunea că ar fi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive şi telefoane mobile.

Au fost puse în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri. La activităţi, au participat şi poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău, precum şi ai Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploieşti.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel