Data publicării:

Percheziții DIICOT acasă la frații Tate. Acuzații de trafic de minori și grup infracțional organizat / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Polițiștii și procurorii DIICOT efectuează percheziții la locuința fraților Tate.

Miercuri dimineață, procurorii DIICOT și polițiștii efectuează percheziții la locuința fraților Tate. Acestea vizează acuzații de:

- grup infracțional organizat;

- trafic de minori;

- trafic de persoane;

- act sexual cu un minor;

De asemenea, frații Tate sunt viați și de poliția din Marea Britanie pentru răspândirea online a urii și misoginismului, potrivit Antena 3 CNN.

Youtube video image

DIICOT și Poliția au transmis miercuri dimineață că fac patru percheziții domiciliare în Ilfov și București care se vor finaliza cu audieri la sediul central al instituției:

”Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov și municipiului București, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influențarea declarațiilor și spălare a banilor. Audierile se desfășoară la sediul DIICOT – Structura Centrală. Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul DIICOT – Structura Centrală și Direcția de Operațiuni Speciale din Poliția Română. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis  DIICOT.

Frații Andrew și Tristan Tate au captat atenția publicului internațional prin stilul lor de viață extravagant, afirmațiile controversate și acuzațiile grave care planează asupra lor. Inițial cunoscuți pentru carierele lor în sporturi de contact și afaceri online, cei doi au devenit rapid virali pe rețelele sociale, promovând un stil de viață opulent și un anumit cod de conduită masculin.

Cu toate acestea, popularitatea lor a fost umbrită de numeroase controverse. Frații Tate au fost criticați vehement pentru opiniile lor misogine, care promovează stereotipuri dăunătoare despre femei și relații. De asemenea, au fost acuzați de trafic de persoane și viol, acuzații care au dus la arestarea lor în România.

Impactul fraților Tate asupra societății este complex și controversat. Pe de o parte, ei au reușit să construiască o comunitate online foarte loială, formată din tineri care se identifică cu valorile și stilul lor de viață. Pe de altă parte, mesajele lor au fost acuzate că promovează toxicitatea masculină, violența și discriminarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel