Percheziție informatică la TIR-ul ATI de la Spitalul "Victor Babeș"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
La Spitalul "Victor Babeș" din Capitală are loc astăzi o percheziție informatică, după ce trei oameni au murit la începutul săptămânii, în urma unei defecțiuni la sistemul de alimentare cu oxigen.

Polițiștii și procurorii care se ocupă de anchetă, în urma tragediei de la Spitalul „Victor Babeș” din București, efectuează, vineri, percheziții informatice la ventilatoarele instalate la TIR-ul ATI în care au murit trei persoane, transmite RealitateaPlus.

Anchetatorii încearcă să afle cum s-au oprit ventilatoare și care este cauza tragediei. După ce vor face toate verificările, TIR-ul va fi desigilat, urmând ca Departamentul pentru Situații de Urgență să stabilească dacă va fi pus din nou în funcțiune.

Reamintim că trei persoane care erau internate cu COVID-19 într-o unitate mobilă amplasată în curtea Spitalului "Victor Babeș" au murit, luni, în urma unei defecțiuni la sistemul de alimentare cu oxigen. Până acum au fost audiate zeci de persoane: medici, asistenți medicali, dar și reprezentanți ai firmei de mentenanță.

VEZI ȘI: Morți la Victor Babeș. Dr. Radu Țincu: Putem discuta despre o defecțiune pe sistemele de livrare, o eroare umană sau una de construcție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel