Percheziții DIICOT la traficanții de droguri: Zeci de persoane, la audieri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Procurorii Serviciului Teritorial Ploiești al DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi București au efectuat, marți, 23 de percheziții la domiciliile unor suspecți de trafic de droguri de risc și mare risc . 18 dintre descinderi au fost în județul Prahova, iar restul în municipiul București, 60 de persoane urmând să fie conduse la audieri, informează un comunicat al DIICOT.

"În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2015, un număr de 10 suspecți au comercializat canabis, comprimate ecstasy, comprimate care conțin amfetamină și substanțe noi cu proprietăți psihoactive (etnobotanice) unor consumatori din județul Prahova", precizează sursa citată.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost ridicate aproximativ 50 de grame de cannabis, 17 comprimate de ecstasy, ustensile pentru consum, ambalare și distribuire a drogurilor (cântare și grindere), telefoane mobile și diverse sume de bani.

După finalizarea perchezițiilor, la sediul Serviciului Teritorial Ploiești al DIICOT vor fi duse la audieri 60 de persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale. La activități au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile "Matei Basarab" Ploiești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel