Percheziții DNA la Direcția Silvică Bistrița-Năsăud, cu privire la defrișări masive și ilegale de păduri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Procurorii DNA efectuează, joi dimineață, percheziții la Direcția Silvică Bistrița-Năsăud, vizate fiind contracte care ar fi avut ca finalitate defrișări masive și ilegale de păduri, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

DNA a anunțat că procurorii efectuează percheziții în 13 locații din județul Bistrița-Năsăud, una fiind sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2009-2014.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2009-2014. În cursul zilei de 14 mai, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în județul Bistrița-Năsăud, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", informează DNA printr-un comunicat transmis joi dimineață.

Vezi și: Frunzăverde dinamitează scena politică! De ce îl audiază procurorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel