Pepe este în culmea fericirii. A venit pe lume Pepe Jr.
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Instagram, Pepe
Foto: Instagram, Pepe
Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Yasmine a adus pe lume un băieţel.

Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, trăiesc o poveste discretă de dragoste, având în vedere că aleg să își ține relația departe de ochii curioșilor. De o zi încoace, statutul său s-a schimbat, iar Yasmine a devenit mămică pe data de 7 iunie 2022. Anunțul a fost făcut de Cristu Brancu, în timpul emisiunii Exclusiv VIP. Yasmine și Pepe nu au comentat informația, însă prezentatorul tv mărturisește că a aflat vestea cea mare de la o sursă  din interiorul spitalului la care bruneta a născut. Iubita lui Pepe a născut un băiețel. Nou-născutul este perfect sănătos, cântărește 2,7 kilograme și a primit nota 10, scrie Viva.

Ce nume va purta micuţul?

Artistul a știut ce nume va avea băiatul său încă dinainte ca micuțul să vină pe lume. În urmă cu ceva timp, el a transmis că fiul său îi va fi tiz, căci îl va chema Pepe Jr. „Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, declara artistul la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Detalii despre botez

Potrivit spynews.ro, Pepe a stabilit deja și detaliile pentru botezul fiului său. Într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, Pepe a mărturisit că fiul său se va numi Pepe Junior. De asemnea, potrivit spuselor lui, botezul va fi unul discret. Cântărețul a mai povestit că încearcă să se bucure cât se poate de mult de familia lui. ”Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a spus Pepe.

Pepe mai are două fete cu Raluca Pastramă

Artistul și Raluca Pastramă au împreună două fete minunate. După separare, cei doi și-au văzut de viețile lor, Pepe devenind tatic de băiat. Nici Raluca ex-Pascu nu a întârziat să-și refacă viața, vedeta fiind însărcinată pentru a treia oară cu o fetiță. Fosta soție a lui Pepe a dezvăluit și ce nume va purta micuța, ce urmează să vină pe lume. „Mariam vine pe lume', a fost anunțul făcut la un party organizat pentru Raluca Pastramă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel