România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 14 ian, 13:01
Pensia minimă. Ministrul Violeta Alexandru, o nouă declarație controversată despre pensionari
Violeta Alexandru
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut o nouă remarcă la adresa pensionarilor, cu privire la cei care beneficiază de pensia minimă în cuantum de 704 RON.

'Este just ca cineva care nu a lucrat sau care a lucrat foarte puțin, să primească o creștere a pensiei? Îmi dau seama că nu poți trăi cu acești bani (n.r pensia minimă), aș dori să clarific acest lucru. Eu sunt chemată să fiu corectă pentru toate categoriile de benificiari.' a declarat Violeta Alexandru.

'Este corect să cresc pensia celor care nu au contribuit deloc? Mai sunt cei care au lucrat pe un salariu minim, dar au muncit oamenii. Se presupune că în condiții grele, dar au muncit. Și au ajuns la prin calculul de pensie la o sumă apropiată de 704 RON. Ce ați alege? Acest om a lucrat, este adevărat că pe un salariu minim, dar a muncit! Și-a câștigat singur dreptul la pensie și, pe de altă parte, cineva care a muncit mai puțin, pe orice considerent, eu nu judec pe nimeni.' a spus Violeta Alexandru, într-un interviu pentru Adevărul.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro