Pelinel, ADEVĂRUL despre despărțirea de Boureanu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Valentina Pelinel și Cristian Boureanu
Valentina Pelinel și Cristian Boureanu
Valentina Pelinel și Cristian Boureanu păreau cuplul perfect, dar iată că visul lor de dragoste s-a spulberat când nimeni nu se aștepta.

Frumoasa blondină a acordat, duminică, primul interviu după despărțirea de fostul ei soț.

"Toată lumea mă întreabă cum e acum, după divorț. Le răspund că este ca înainte de căsătorie. Totul este roșu în viața mea acum. Toată această perioadă a fost o mare experiență de viață pentru mine. Am stat în afara acestui scandal, am studiat tot cazul și mi-am dat astfel seama care sunt prietenii mei adevărați. Am preferat să locuiesc la New York o perioadă pentru a fi departe de toate bârfele și zvonurile care s-au iscat pe seama mea. Altfel, aș fi intrat într-un joc murdar care nu este genul meu. Nu mi-ar fi plăcut să apar zilnic la televizor, ba în ofensivă, ba în defensivă", a spus Valentina Pelinel la Kanal D.

VEZI ȘI: Lovitură de teatru în divorțul Boureanu - Pelinel


Aceasta a continuat zicând că se înțelege bine cu Boureanu, chiar dacă au luat-o amândoi pe drumuri separate. "Nu suntem la cuțite, așa cum se spune prin presă. Ne vorbim zilnic și am rămas în relații civilizate. Sunt nouă ani în care am fost cu un om. Nu aș putea spune nimic urât despre el. Niciodată", a conchis Valentina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel