Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 25 noi 2020 / 19:46
Pelé, REACȚIE SFÂȘIETOARE la decesul lui Maradona: „Vom juca fotbal împreună, în cer!“
Foto: Agerpres
Fostul mare fotbalist al Braziliei, Pelé, a deplâns moartea lui Diego Armando Maradona. Iată ce a scris acesta pe Twitter.

Fosta glorie a fotbalului, Pelé, a deplâns moartea lui Diego Armando Maradona, la scurt timp după anunţul decesului acestuia. ''Într-o zi, sper că vom juca fotbal împreună, sus în cer'', a spus Pele, într-o scurtă declaraţie pentru Reuters.

„Ce vești triste. Am pierdut un prieten grozav, iar lumea a pierdut o legendă. Sunt multe care mai trebuie spuse, dar, pentru moment, Dumnezeu să le dea putere membrilor familiei sale. Într-o zi, sper că vom putea juca fotbal împreună în ceruri”, a transmis brazilianul, pe contul său oficial de Twitter.

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, în locuinţa sa, a anunţat agentul şi prietenul său, Diego Maradona a murit miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, în locuinţa sa, a anunţat agentul şi prietenul său Matias Morla (vezi AICI). 

VEZI ȘI: "Mâna lui Dumnezeu", GOLUL care l-a făcut celebru pe Maradona / VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro