Pedeapsă REDUSĂ la jumătate pentru un PEDOFIL din Iași, după ce și-a spus MOTIVUL
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Un bărbat din Iași a beneficiat de reducerea pedepsei la jumătate, după ce și-a justificat fapta.

Magistrații i-au redus unui pedofil din Iași pedeapsa la jumătate, după ce acesta a mărturisit că a abuzat sexual un copil de șase ani pentru a nu-și înșela nevasta cu alte femei.

În motivarea judecătorilor se arată că „inculpatul şi-a justificat gestul prin aceea că, întrucât soţia sa era plecată din ţară, iar el simţind nevoia de a face sex, a preferat să se masturbeze şi să îşi satisfacă plăcerile sexuale cu un copil, decât să meargă la o femeie străină, întrucât nu a vrut să-și strice casa, precizând şi că, în momentele în care întreţinea acest gen de raporturi sexuale cu persoana vătămată minoră, simţea o plăcere, o satisfacție care îl făceau să se simtă mai bine decât atunci când se masturba singur”, conform Adevărul.

Astfel, individul a primit de la judecătorii de la Hârlău o pedeapsă finală de 7 ani de închisoare. Este obligat să achite și daune morale de 50.000 de lei, dacă sentința aceasta va fi și cea definitivă.

Marian L., în vârstă de 44 de ani, a abuzat un băiat de șase ani. Prima agresiune a avut loc în 2017, când bărbatul și-a trimis fiul la magazin pentru a rămâne singur cu colegul său de clasă. 

Între iulie 2017 și decembrie 2018, Marian L. l-a violat pe copil de 6 ori și l-a agresat sexual de mai multe ori. După, îi dădea 2-3 lei băiatului, pentru a păstra tăcerea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel