România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 22 sep, 09:02
Pedeapsă REDUSĂ la jumătate pentru un PEDOFIL din Iași, după ce și-a spus MOTIVUL
Foto ilustrativ
Un bărbat din Iași a beneficiat de reducerea pedepsei la jumătate, după ce și-a justificat fapta.

Magistrații i-au redus unui pedofil din Iași pedeapsa la jumătate, după ce acesta a mărturisit că a abuzat sexual un copil de șase ani pentru a nu-și înșela nevasta cu alte femei.

În motivarea judecătorilor se arată că „inculpatul şi-a justificat gestul prin aceea că, întrucât soţia sa era plecată din ţară, iar el simţind nevoia de a face sex, a preferat să se masturbeze şi să îşi satisfacă plăcerile sexuale cu un copil, decât să meargă la o femeie străină, întrucât nu a vrut să-și strice casa, precizând şi că, în momentele în care întreţinea acest gen de raporturi sexuale cu persoana vătămată minoră, simţea o plăcere, o satisfacție care îl făceau să se simtă mai bine decât atunci când se masturba singur”, conform Adevărul.

Astfel, individul a primit de la judecătorii de la Hârlău o pedeapsă finală de 7 ani de închisoare. Este obligat să achite și daune morale de 50.000 de lei, dacă sentința aceasta va fi și cea definitivă.

Marian L., în vârstă de 44 de ani, a abuzat un băiat de șase ani. Prima agresiune a avut loc în 2017, când bărbatul și-a trimis fiul la magazin pentru a rămâne singur cu colegul său de clasă. 

Între iulie 2017 și decembrie 2018, Marian L. l-a violat pe copil de 6 ori și l-a agresat sexual de mai multe ori. După, îi dădea 2-3 lei băiatului, pentru a păstra tăcerea. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro