Pedeapsa primită de minorul din Arad, după ce a ucis un bărbat. A comis crima pentru un telefon și o tabletă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Minorul găsit vinovat de uciderea unui bărbat de 49 de ani din Sântana, Arad, și-a aflat pedeapsa.

La sfârșitul lunii martie, un bărbat de 49 de ani a fost înjunghiat mortal în locuința sa din Sântana pentru o tabletă și un telefon mobil. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit cine este principalul suspect: un băiat de 17 ani. Minorul a fost depistat la două zile de la comiterea crimei, arestat preventiv și pus sub acuzare pentru omor și furt calificat.

La momentul arestării, anchetatorii au transmis că, în noaptea de 26 spre 27 martie, inculpatul în vârstă de 17 ani „i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit persoanei vătămate de sex masculin, în vârstă de 49 de ani, care au condus la decesul acesteia, după care a sustras un telefon mobil și o tabletă, aparținând persoanei vătămate, bunuri vândute ulterior unor terți”, conform aradon.ro.

Pedeapsa primită de minorul din Arad

Tribunalul Arad a decis ca băiatul de 17 ani să fie internat într-un centru de detenție pentru o perioadă de 11 ani. De asemenea, Tribunalul a decis menținerea măsurii arestului preventiv faţă de inculpat pe o perioadă de 60 de zile începând cu data de 01.07.2020. Decizia instanței poate fi contestată până pe data de 10 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel