Pedeapsă ciudată: Ce le pune Jamie Oliver în mâncare copiilor săi, dacă sunt neascultători
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 17 noi 2014, 21:12
WhatsApp
Maestrul bucătar Jamie Oliver a inventat o metodă insolită de pedepsire a copiilor săi.

Starul britanic, în vârstă de 39 de ani, are patru copii cu Jools, soţia sa - Poppy, în vârstă de 12 ani, Daisy, în vârstă de 11 ani, Petal, în vârstă de cinci ani, şi Buddy, în vârstă de patru ani.

Ideea acestei pedepse originale i-a venit atunci când fiica lui cea mare a fost "nerespectuoasă şi insolentă". Astfel, Jamie Oliver a cojit un măr, a pus un sos chili extrem de iute peste fruct şi l-a oferit apoi fiicei sale, scrie contactmusic.com.

"Drept pedeapsă, îi fac să mănânce ardei iute. Nu mai e la modă să îţi baţi copiii, nu e deloc elegant şi nu ai voie ca părinte să faci acest lucru. Dacă eşti un bucătar celebru, aşa cum sunt eu, nu ar fi deloc plăcut dacă informaţia ar apărea în presă. Aşadar, ai nevoie de metode alternative. Poppy a fost foarte nerespectuoasă şi insolentă cu mine şi a forţat nota. Pe vremea copilăriei mele, aş fi fost bătut, dar în zilele noastre nu mai ai voie să faci asta. După cinci minute, a crezut că eu uitasem, dar nu uitasem. Mi-a cerut un măr. L-am tăiat în mai multe bucăţi pe care le-am frecat cu ardei iute. A fost o trataţie minunată", a dezvăluit Jamie Oliver.

Totuşi, celebrul maestru bucătar spune că soţia lui a fost furioasă când a aflat despre această metodă de disciplinare a copiilor cuplului: "Poppy a alergat spre mama ei şi i-a spus: «Asta e ardei iute!». Eu râdeam într-un colţ. Jools mi-a spus: «Să mai faci asta niciodată!».

G Ad:

Restaurantele lui Jamie Oliver s-au înmulţit în ultimii ani, pe măsură ce renumitul maestru bucătar s-a folosit de celebritatea sa pentru a promova campanii ce militează pentru o mai bună alimentaţie a elevilor în şcoli şi pentru angajarea tinerilor în industria alimentară.

VEZI ȘI: Ardeiul iute ar putea fi un atu împotriva colesterolului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro