Pe Clotilde Armand nici ANAF nu o sperie. E de neoprit: Primarul „pericol public” / foto
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 04 sep 2022, 18:56
WhatsApp
Pe Clotilde Armand nici Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) nu o sperie.

De fapt, nu credem că o sperie ceva. Nici șobolanii - dovadă că aceste mamifere se simt cel mai bine în Sectorul 1, nici „criza de apă” despre care tot auzim - dovadă că acolo se udă gazonul chiar și când plouă, după cum am arătat vineri, pe DC News, nici ANAF - dovadă crenginile din imagini.

După cum puteți observa, Clotilde Armand nu se teme de ANAF. Ce dacă mașinile instituției ar putea suferi avarii din cauza crengilor? Sănătate și virtute! Primarului Clotilde Armand nici că-i pasă. Sectorul 1 arată ca un sat fără câini. Dacă edilului nu prea îi pasă nici măcar de mașinile ANAF, ce așteptări să avem de mașinile votanților săi, oameni de rând, care parchează liniștiți mașina și riscă să o găsească avariată? Cine plătește? Clotilde Armand?!

Iată imaginile din Sectorul 1, „pericol public” cu Clotilde Armand la manșă:

2. -imagine fara descriere- (anaf-clotilde-armand_87319600.jpg)

3. -imagine fara descriere- (anaf-clotilde-armand-4_03338900.jpg)

4. -imagine fara descriere- (anaf-clotilde-armand-6_38086400.jpg)

5. -imagine fara descriere- (anaf-clotilde-armand-7_54983300.jpg)

6. -imagine fara descriere- (anaf-clotilde-armand-12_97274300.jpg)

VEZI ȘI: Ciuvică: Cod roșu de nesimțire. Clotilde Armand a găsit o modalitate prin care poate să omoare șobolanii

Mugur Ciuvică a reacționat după știrea despre Clotilde Armand pe care am publicat-o vineri seară pe DC News.

„Am și eu un Cod Roșu de nesimțire în Sectorul 1. Am văzut și pe DC News, dar și cu ochii mei. Clotilde Armand uda spațiile verzi astăzi. Ploua torențial și mergeau aspersoarele. Este un fenomen periculos în Sectorul 1. O să ne inunde doamna Clotilde Armand, ceea ce este bine că poate omoară șobolanii prin înecare”, a zis Mugur Ciuvică la Antena 3.

VEZI AICI ȘTIREA INIȚIALĂ CU VIDEO: Imaginile zilei: Clotilde Armand și ploaia. Ce face primarul când peste tot auzim că trebuie să economisim apă chiar și când facem duș

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI: Amenzi Nicușor Dan. Primarul poate greși în continuare pentru că de plătit... plătesc oamenii din București pentru el

Cine plătește amenzile primarului general Nicușor Dan? Dumneavoastră.

În urma unor informații, pe surse, conform cărora în raporturile Curţii de Conturi s-ar menţiona că Nicuşor Dan, primarul Capitalei, ar fi plătit amenzi proprii din banii Primăriei, Primăria București ne-a transmis un răspuns.

„Față de solicitarea DC News, respectiv de a confirma sau infirma informația potrivit căreia în raportul de audit al Curții de Conturi se consemnează că domnul Nicușor DAN, primarul Capitalei, a plătit amenzi proprii din banii Primăriei, facem următoarele precizări:


Amenzile aplicate domnului Nicușor DAN nu au vizat persoana fizică, ci instituția Primarului General al Municipiului București (entitate administrativă fără personalitate juridică), poziție ocupată în prezent de domnul Nicușor DAN.


Prin urmare, subliniem faptul că în amenzile aplicate contravenientul este Primarul Municipiului București și nu domnul Nicușor DAN, în calitatea sa de persoană fizică”.

Practic ce spune răspunsul pe care ni l-a dat PMB? „Comandantul” unității ia amenzi, dar nu a făcut nimic pentru a recupera prejudiciul de la Nicușor Dan. Greșelile edilului ne sunt nouă trecute în cont. Primăria a luat amenda. Și cine o plătește? Fiecare dintre oamenii care locuiesc în București. Așadar, Nicușor Dan poate greși în continuare pentru că de plătit... plătim noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?