Pe cine aruncă Dacian Cioloș în lupta antifraudă
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Marius Cătălin Vartic a fost numit şef, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF, pentru o perioadă de 5 ani, printr-o decizie a lui Dacian Cioloş, care a fost publicată în Monitorul Oficial.

Numirea lui Marius Cătălin Vartic la conducerea DLAF a fost făcută avându-se în vedere o hotărâre din 14 iulie a Consiliului Superior al Magistraturii - Secţia pentru procurori. El a fost numit în această funcţie începând de luni.

Pe 6 iulie Guvernul a aprobat două hotărâri prin care atât Cancelaria Prim-ministrului, cât şi Secretariatul General al Guvernului s-au reorganizat. Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF este o structură cu personalitate juridică, în cadrul aparatului de lucru al Guvernului, în coordonarea prim-ministrului.

Pe de altă parte, printr-o altă decizie a prim-ministrului Cioloş publicată luni în Monitorul Oficial, Oana Bogdan a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii. Oana Bogdan a fost numită în această funcţie având în vedere o adresă a Ministerului Culturii din 27 iunie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel