"Manchester United este un gunoi", acesta este mesajul scris de BBC pe burtieră, în timpul știrilor. Ce motiv a indicat postul de televiziune/video
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
United s-a răzgândit iarăși: Ronaldo nu mai este de vânzare. Antrenorul Erik ten Hag a făcut lumină
United s-a răzgândit iarăși: Ronaldo nu mai este de vânzare. Antrenorul Erik ten Hag a făcut lumină
BBC şi-a cerut scuze după ce pe ecran a apărut un mesaj pe care scria "Manchester United este un gunoi".

Propoziția a apărut pe burtiera BBC News, în partea de jos a ecranului, în timpul unei actualizări despre tenis, în cadrul emisiunii de la ora 9.00 la 10.00.

Mai târziu, în cursul dimineţii, prezentatoarea Annita McVeigh şi-a cerut scuze fanilor lui Manchester United care s-ar fi putut simţi jigniţi, spunând că greşeala s-a produs în timp ce cineva învăţa cum să editeze şi "scria lucruri aleatorii, nu în mod serios", potrivit The Guardian, notează Mediafax.

McVeigh a spus: "Puţin mai devreme, unii dintre voi poate că aţi observat ceva destul de neobişnuit pe burtiera care rulează în partea de jos a ecranului, cu ştiri care fac un comentariu despre Manchester United, şi sper că fanii lui Manchester United nu s-au simţit jigniţi de asta".

"Permiteţi-mi să vă explic ce s-a întâmplat: în spatele scenei, cineva se antrena pentru a învăţa să pună text pe burtieră, aşa că scria lucruri la întâmplare, nu în mod serios, şi a apărut acel comentariu. Aşa că îmi cer scuze dacă aţi văzut asta şi v-aţi simţit jignit şi sunteţi un fan al lui Manchester United. Dar, cu siguranţă, a fost o greşeală şi nu trebuia să apară pe ecran. Aşa că asta s-a întâmplat, ne-am gândit că ar fi mai bine să vă explicăm".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel