Pe 25 ianuarie, avem prima Lună Plină din 2024, în semnul Leului. Daniela Simulescu spune ce ne așteaptă / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Pe 25 ianuarie, avem prima Lună Plină din 2024, în semnul Leului. 

Pe 25 ianuarie, avem prima Lună Plină din 2024, în semnul Leului. Un eveniment care poate aduce decizii pentru cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. În plus, Soarele este în conjuncție cu Pluto, deci am putea spune că vor fi schimbări radicale. Careul cu Jupiter aduce inițial neliniște și exces de zel inițial. Această Lună Plină vorbește despre cât de mult îmi pasă de mine versus cât de mult îmi pasă de ceilalți.

Luna Plină aduce mereu momente de încheiere, apogeu, finalitate și renunțare. Aceasta reprezintă un moment de purificare, detoxifiere și o conștientizare mai aspră. Soarele din Vărsător aspiră la detașare și libertate, în timp ce Luna din Leu pune accent pe identitatea personală și iubirea de sine. Soarele în Vărsător manifestă o toleranță mai mare, în timp ce Luna Plină în Leu asimilează totul în mod personal.

Aflăm mai multe de la Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens. De la ora 11.00, pe DC News și DC News TV vă invităm să urmăriți o emisiune interesantă despre acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel