PDL, supărat că preoții au trecut de partea USL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
nicusor_paduraru
nicusor_paduraru

Nicuşor Păduraru, candidatul PDL la primăria Iaşi, a trimis o scrisoare deschisă prin care atrage atenţia că preoţii se implică activ în campania electorală a USL. El reclamă o conversaţia dintre Victor Ponta şi un preot în care acesta i-a spus ”Muncim ca domnul primar să iasă cu majoritate!”.

"În cursul zilei de ieri am avut neplăcerea să ascult o declarație a unui prelat ieșean adresată premierului Victor Ponta: ”Muncim ca domnul primar să iasă cu majoritate!”, o declarație înregistrată și difuzată pe un post național de televiziune. Exprimarea acelui prelat denotă o implicare activă din punct de vedere politic în campania electorală, aruncând prin cuvintele folosite o umbră asupra mai multor preoți, implicați într-un mod organizat", a declarat Nicușor Pădurar.

Reacţia PDL nu a fost la fel de promptă în perioada în care se afla la guvernare. În perioada când PDL şi UNPR aveau semnat un protocol de alianţă, Neculai Onţanu, primarul Sectorului 2 de la UNPR, a donat şapte milioane de euro Patriarhiei, bani destinaţi Catedralei Mânturiii Neamului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel