PDL știe de mișcările Elenei Udrea. Vezi ce a spus Săftoiu
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Adriana Săftoiu, purtătorul de cuvânt al PDL, a găsit o metodă prin care se pot dezvălui numele celor care vor pleca din partid. În plus, ea susține că știe că vor avea loc plecări, sigură fiind cea a Elenei Udrea

Deși spune că nu știe exact numele celor care vor pleca, Săftoiu susține că ei pot fi regăsiți "printre cei care au lipsit la moţiunea PDL din Parlament. Cred că dacă facem o suprapunere a listei să vedem cine nu a participat la moţiunea PDL, vom avea şi răspunsul exact”. Săftoiu spune că plecarea Elenei Udrea este sigură atât timp cât nu a adus nicio dezmințire. Amintim că Elena Udrea, a spus pentru DeCe News, cu privire la plecarea din PDL împreună cu alți 28 de parlamentari  ”Deocamdată îmi rezerv dreptul de a nu comenta informația dumneavoastră, chiar dacă DeCe News este un site foarte bine informat”.

Și din perspectiva tacticii amintite de Adriana Săftoiu, Elena Udrea va pleca din PDL, pentru că nu a participat la moțiune, așa cum o spune purtătoarea de cuvânt. Da, am putea s-o vedem în Partidul Popular”, a mai spus Adriana Săftoiu.

Lista celor care vor să plece din partid sunt şi parlamentarii cuprinde nume precum Florin Popescu, Eugen Tomac, Gheorghe Tinel şi Clement Negruţ, Ion Ariton, Ciprian Rogojan şi Florian Geantă, scrie Revista 22, citată de pesurse.ro.  În schimb, nume ca Emil Boc, Roberta Anastase sau Ioan Oltean nu susţin demersul de rupere a partidului.

Consilierul prezidenţial Gabriel Berca a spus marţi că Partidul Popular o să apară "foarte repede" şi că aceasta este o decizie a "colegilor din Parlament".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel