PDL se duce la discuțiile cu Dragnea. Ce spune Blaga
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vasile-blaga
vasile-blaga

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, luni, că parlamentarii PDL vor participa la discuţiile cu vicepremierul Liviu Dragnea pe tema descentralizării.

"Colegii mei vor participa la aceste discuţii, chiar dacă domnul Dragnea ne-a transmis doar o listă cu intenţia faţă de anumite instituţii pe care vrea să le transfere către administraţiile judeţene în special. Dânsul, ca de obicei, pune căruţa înaintea cailor", a spus Blaga.

Vasile Blaga a mai spus, referitor la întâlnirea cu Dragnea, că acesta nu doreşte să discute despre problemele cetăţenilor şi de ce trebuie descentralizare şi doreşte să transfere doar autorităţile.

"Nu discutăm aici de problemele cetăţenilor, de ceea ce urmărim prin descentralizare, de ce vrem decizia aproape de cetăţean, de ce vrem servicii publice mai bune la preţuri cât mai mici pentru cetăţean, nu, dânşii doresc să transfere doar autorităţile. Nici nu ştiu dacă măcar însoţite de resurse financiare (...). Asta e toată treaba şi o vor spune colegii la întâlnirea care va avea loc la 17:30", a mai spus pedelistul..

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, că va avea, luni după-amiază, o întâlnire cu parlamentarii PDL să discute proiectul Legii descentralizării, la cererea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel