PDL Olt își mărește organizația cu 10 noi membri, plecați de la PNL
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
siminica
siminica

Procesul de reconstrucție al PDL Olt continuă, a anunțat, marţi, preşedintele filialei, Siminica Mirea, precizând că prim-vicepreşedintele organizaţiei de tineret a PNL din Slatina, Mihai Ionuţ Gheorghe, alături de alte nouă persoane care au făcut parte din PNL, au trecut la PDL. 

[caption id="attachment_330268" align="alignleft" width="310"] Siminica Mirea[/caption]

Potrivit unui comunicat de presă al PDL Olt, zece persoane de la PNL, printre care și prim-vicepreşedintele TNL Slatina, au semnat adeziune la PDL

"La fel ca şi ceilalţi colegi ai mei care ne-am alăturat PDL consider că tinereţea acestei echipe, seriozitatea şi pofta de muncă vor fi principalele noastre avantaje în lupta cu celelalte partide", a declarat Mihai Ionuţ Gheorghe în comunicat, potrivit Agerpres.

Liderul PDL Olt, Siminica Mirea, consideră că gestul celor 10 foști liberali "este o dovadă în plus a faptului că mitul creat în jurul USL începe să se destrame. Oamenii încep să vadă efectele dezastruoase ale guvernării USL, realitatea demonstrând că toate promisiunile pe care le-au făcut înainte să preia puterea nu au fost decât minciuni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel