PDL a decis organizarea unei Convenții Naționale în mai
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
pdl colegiu dc
pdl colegiu dc

Liderii Partidului Democrat Liberal au decis, vineri, în cadrul Colegiului Director, că formațiunea politică din Modrogan va organiza în primăvară o Convenție Națională, potrivit Rtv. 

PDL a hotărât astăzi ca Vasile Blaga să rămână președinte al partidului până în primăvară, atunci când se va discuta schimbarea conducerii formațiunii politice.

Democrat-liberalii s-au întâlnit astăzi la ora 11.00 în ședința Colegiului director pentru a analiza înfrângerea obținută la alegerile parlamentare, unde au obținut sub 20% din voturi. După cum se preconiza, reuniunea  liderilor PDL a fost una tensionată, prim-vicepreședintele și vicepreședintele partidului, Cristian Preda, respectiv Sever Voinescu, prezentându-și demisiile.

Perspectivele democrat-liberalilor nu converg în cele mai multe privințe, subiectul alianței dreptei fiind și el unul delicat.

Adriean Videanu: "Construcția dreptei trebuie să continue"; în urma discuțiilor se va ajunge la "o soluție matură pentru partid". Întrebat dacă partenerii din ARD, cum ar fi Mihai Răzvan Ungureanu, se pot regăsi în PDL, Videanu a răspuns: "Poate fi o variantă".

Cristian Boureanu: ”Nu văd un viitor pentru ARD” , declarau astăzi doi dintre liderii PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel