Pavilioanele de la Unitatea Medico-Socială din Gănești, Galați, vor fi refăcute
Data publicării:
Autor: Claudia Calotă
WhatsApp
Ministerul Dezvoltării, a anunțat public că proiectul prin care vom reabilita și vechile pavilioane ale unității medicale de la Gănești, unde sunt internați pacienți cu boli psihice grave, va primi finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

"Astfel, după ce în urmă cu doi ani am construit și dat în folosință, cu fonduri din bugetul propriu al Consiliului Județean Galați, o clădire nouă pentru pacienții internați acolo, acum ne pregătim să demarăm procedurile pentru a reabilita și vechile pavilioane.

De asemenea, tot astăzi au fost aprobate și proiectele de reabilitare a două clădiri administrative, care aparțin Consiliului Județean.

În plus, până în acest moment, s-a aprobat finanțarea prin PNRR și pentru reabilitarea Complexului Muzeal de Științele Naturii, contractul fiind deja semnat, precum și pentru renovarea sediului Bibliotecii V.A Urechia și realizarea planului urbanistic zonal pentru aeroportul de la Galați.

Valoarea acestor investiții este de aproximativ 35 de milioane de lei (7 milioane de euro)", anunță Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel