Data publicării:

Pavel Popescu se ia de Mircea Badea. ”Voiați s-o înjur pe Dăncilă?”

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Realizatorul ”În Gura Presei”, Mircea Badea, a vorbit, în pasa cu ”Sinteza Zilei”, despre discursul președintelui Klaus Iohannis din Parlamentul European. 

”Sunt șocat de cum v-ați raportat la discursul lui Klaus Iohannis. Eu recunosc că nu l-am văzut pentru că-mi face rău. M-am uitat pe transcript. Ferească Dumnezeu! Clișee peste clișee. Clișeele erau idioate, iar răspunsurile la întrebările jurnaliștilor erau odioase. N-am înțeles cui i-a vorbit. Că am văzut poze din sală.” a spus Micea Badea, care a mai subliniat că i s-a părut ”perfect stupid”. Realizatorul TV a citit și un fragment din declarațiile președintelui: ”Eu sper că viitorul nostru împreună ne va arăta, de asemenea, că Europa are o singură inimă, care bate prin noi toți, care ne unește de la Est la Vest, și de la Nord la Sud, care face ca cetățenii noștri să se identifice și să se definească în mod natural ca europeni”. 

Pavel Popescu, deputat PNL, a ținut să intervină: ”În ultimele două ore, toți colegii de platou au venit cu note peste 7- n.r. pentru discursul lui Klaus Iohannis din PE. Colegii de la Bruxelles au venit și cu notă maximă. Nu vă cert, aveți dreptul la opinie, dar nu puteți spune că citește de pe hârtie, uitând ce se întâmplă cu doamna Dăncilă.” 

Mircea Badea a reacționat cu o întrebare: ”Voiați s-o înjur pe Dăncilă când vorbeam despre discursul lui Iohannis?”. Pavel Popescu a răspuns: ”Este total incorect să spuneți că dl Iohannis nu se poate exprima și că citește prost de pe hârtie”. 

”N-am spus asta” a răspuns Mircea Badea. Cu toate acestea, liberalul a insistat că asta ar fi vrut să sugereze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel