Pavel Bartoș și fiica lui Adrian Minune, sărut în direct la Vocea României
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Fiica lui Adrian Minune l-a sărutat pe Pavel Bartoș, în direct, după momentul artistic.

Adrian Minune are cu ce se mândri. Tată a trei copii talentați și proaspăt bunic, cântărețul este extrem de mândru, mai ales după reprezentația fiicei sale, de aseară, de la Vocea României.

Dacă fiica cea mare, Karmen, are deja câteva hit-uri lansate, acum a venit rândul și fetei mijlocii. Adriana Simionescu a avut un moment impresionant aseară, a reușit să se califice în următoarea gala live, ]n echipa lui Horia Brenciu și este din ce în ce mai aproape de Marea Finală.

Momentul neașteptat, în direct

Un moment neașteptat l-a reprezentat și pupicul dintre Adriana și Pavel Bartoș. Compleșită de emoție și plină de entuziasm după momentul incredibil de pe scenă, Adriana l-a luat în brațe pe moderator și, din greșeală, l-a pupat pe colțul gurii. „O să dorm pe preș diseară", a spus actorul, uimit de gestul fetei. 

Lumea a început să mă recunoască ca fata de la Voce, nu ca fata lui Minune

"Vocea României, pentru mine, este un start. Este un start mare pentru că lumea deja a început să mă recunoască pe stradă, în taxiuri și chiar și la fast-food., ca Adriana de la Vocea României, nu ca fata lui Adrian Minune. Adică e prima oară asta cu Vocea și apoi tata, lucru care mă face să mă gândesc că am dovedit deja ceva"

Karmen, sora cea mare a fost și cel mai important susținător al Adrianei. Aceasta a fost prezentă în și a postat încontinuu pe rețelele de socializare lucruri despre concurs și le-a cerut ajutorul fanilor, pentru a o vota pe Adriana.

Vezi momentul Adrianei Simionescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel