Pavel Bartoș nu a avut timp să fie trist: Poveste impresionantă de viață. A devenit bărbatul familiei la 16 ani și a locuit 6 ani într-o spălătorie. Când i s-a schimbat viața
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Youtube
foto Youtube
Pavel Bartoș nu a fost un privilegiat al vieții. Începutul a fost unul dificil, dar a conturat omul care este astăzi, unul care merge cu suflet și bucurie prin viață. 

Pavel Bartoș își spune impresionanta poveste de viață, în cadrul podcastului Fain & Simplu. Poate neașteptat, dacă asociem glumele și veselia cu Pavel Bartoș, actorul este cel care te va reînvăța arta de a te bucura cu adevărat de viață. El îi dezvăluie lui Mihai Morar cum a reușit să vadă viața cu optimism, chiar și în cele mai grele momente.

A locuit, vreme de 6 ani, într-o spălătorie



Omul cu 0% victimizare în discurs, dar cu 100% asumare, povestește cum a înfruntat pierderea tatălui său, fiind nevoit să devină „bărbatul familiei” la doar 16 ani. Până în punctul de a-și împlini visul, Pavel Bartoș a fost lăcătuș mecanic, salahor, lucrător comercial, ospătar și vânzător de mărțișoare. Primii ani în București au fost pentru el încă o provocare. A locuit timp de 6 ani într-o fostă spălătorie, timp în care nu a încetat niciodată să lupte pentru ceea ce-și dorea cu adevărat. 

Omul căruia îi curge optimismul prin vene și-a provocat norocul și a luat examenul la Facultatea de Teatru, fără nicio pregătire. Talentul nativ și încrederea în forțele proprii, precum și principiile lui de viață puternice l-au adus astăzi în perioada de glorie a vieții sale profesionale și personale.

Cu toții îl cunoaștem pe Pavel Bartoș, actorul de succes, însă câți dintre noi știm povestea omului Pavel Bartoș? Acea poveste care a inspirat filmul de excepție ”Ramon” sau spectacolul împăcării cu sine și rănile copilăriei, ”One man aproape show”?

Pavel Bartoș este cel mai bun povestitor al vieții lui. 

”O conversație cu optimistul suprem, omul care, la 16 ani, la moartea tatălui, nu a avut timp pentru a fi trist. Ascultați-i povestea și mergeți să-i vedeți filmul în cinematografe. Pentru că, precum Ramon de pe marile ecrane, și Pavel, când își pune ceva în cap, merge până la capăt”, spune Mihai Morar, realizatorul podcastului Fain & Simplu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel