Pavel Bartoș a ajuns la 170 de kilograme
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
pavel bartos
pavel bartos

"Pentru ca personajul meu să fie cât mai real port în fiecare spectacol un costum special, care mă transformă instant într-un bărbat de 170 de kilograme", povesteşe actorul. Costumul este însă foarte greu, are peste 13 kilograme, aşa că în urma repetitiilor de ore întregi, actorul a slăbit deja câteva kilograme.

Prima oara când a îmbracat acest costum, Pavel abia a putut ajunge pe scenă. "Cabina mea este la etaj. Acolo am fost ajutat să mă îmbrac dar în momentul în care am pornit spre scena, am constat că nu mai încap pe uşă. A trebuit să se deschidă toate uşile pentru ca într-un final să pot ajunge la repetiţii", a mai povestit actorul, citat de Mediafax.

Pentru rolul din "Natura moartă cu nepot obez" , Pavel s-a pregătit cu multă vreme înainte:

"Personajul meu în aparenţă este comic, dar de fapt trăieşte o dramă. La numai 34 de ani, din cauza obezităţii, îi sunt interzise lucruri normale pentru oricare dintre noi: dragoste, familie , prieteni. M-am documentat foarte mult înainte pentru a-I cunoaşte si a-i înţelege psihicul, am văzut documentare şi chiar am stat de vorbă cu oameni care au mari probleme cu greutatea", a declarat actorul.

Piesa scrisă de Ion Sabdaru le aduce pe scena de la Odeon şi pe Dorina Lazar şi Rodica Mandache. "Reîntalnirea cu aceste două mari actriţe ale teatrului românesc a fost pentru mine o plăcere extraordinară şi abia aştept ca publicul să se bucure de această poveste", a mai adăugat Pavel Bartoş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel