Paula Iacob despre eliberarea lui Dan Voiculescu: "Ar putea ieşi din închisoare dacă o minte iute şi curajoasă de avocat foarte bun, specialist în penal, ar putea gândi ceva"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Avocata Paula Iacob a comentat condamnarea lui Dan Voiculescu și modul în care acesta poate fi eliberat.

Într-un interviu acordat Ziarulring, Paula Iacob a vorbit despre condamnarea lui Dan Voiculescu.

"Dan Voiculescu poate ieşi din închisoare..."

Întrebată ce crede despre condamnarea lui Dan Voiculescu, aceasta a răspuns următoarele:

"Domnul Voiculescu e un om inteligent. Deşi nu-i cunosc caracterul, cred că inteligenţa l-ar fi împiedicat să facă erorile pe care le-a reţinut acuzarea ca fiind fapte săvârşite de el. E prea mare greşeala ca să fie făcută de un om inteligent! De aceea am micile mele îndoieli".

Citește și:Paula Iacob, adormită și jefuită în tren

"Era nevoie de o minte mult mai deschisă"

Despre avocaţii lui Voiculescu

"Ar fi trebuit să fie apărat şi de cineva mai profesionist şi mai puţin om de text de lege. Avocatul său e atât: textul de lege, cartea şi punct, instanţa. Aici era nevoie de o minte mult mai deschisă şi spre ceea ce înseamnă viaţa însăşi şi nu numai "viaţa" textului de lege. În procesul "Voiculescu", din câte am văzut, a tronat doar textul şi punct. Trebuia ca argumentele legate de viaţa şi de activitatea personală a domnului Voiculescu să fie mai bine prezentate instanţelor care l-au judecat în final. Poate fi reală acuzarea, dar, la fel de bine, poate fi o greşeală", este Paula Iacob de părere.

Mai e posibilă eliberarea lui Dan Voiculescu?

"De exemplu, un avocat de calitatea lui Marian Nazat, fost procuror – contează şi asta! –, ar putea să funcţioneze bine într-un asemenea caz. Şi mai sunt şi alţii, tineri foarte buni", a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel