Paula Chirilă, divorţ. Ce face vedeta după despărţire
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Paula Chirilă
Paula Chirilă
Paula Chirilă, de curând, a anunțat că a pus capăt mariajului, pornind într-o nouă etapă din viaţa ei de această dată doar alături de fiica sa.

Pentru a depăși perioada grea, Paula Chirilă merge la sesiuni prelungite de shopping, iese în oraș cu prietenele și merge la saloanele de înfrumusețare, conform wowbiz.ro.

[citeste si]

E adevărat. Până la urmă tot trebuia să se afle. E adevărat. Drumurile noastre s-au despărţit. Am luat-o pe căi diferite, încercăm să ne găsim fiecare. Da, am divorţat. Ne pare rău. Am purtat o discuţie firească şi am ajuns la decizia asta comună. E o decizie bună pentru amândoi. (...) Mă simt foarte confuză, încerc să trec şi să mă afund în muncă în perioada asta şi încerc să nu mă gândesc la nimic. Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitori, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învăţat nişte lecţii foarte importante de viaţă şi dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relaţie. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos împreună pe care încercăm să-l creştem echilibrat. Şi încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt şi sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună. Suntem împreună pentru Carla. Ne vedem aproape zilnic. Încercăm să o facem să nu simtă ce se petrece între noi, ne sfătuim în privinţa ei. Suntem prinşi, să zic aşa”, spusese Paula Chirilă la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel