Patru trucuri uimitoare! Preparate mai gustoase şi aprecieri pe măsură
Usturoi
Există numeroase trucuri ce vin în ajutorul gospodinelor.
În cele ce urmează, vă prezentăm patru dintre ele:
Când fierbi ouă, poți adăuga sare în apă. În acest fel coaja nu va crăpa.
În cazul în care îți dorești ca orezul să rămână complet alb, pune câteva picături de lămâie în apă atunci când îl prepari.
Se recomandă ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, pentru că sarea o va face să se usuce excesiv.
Dacă vrei să oferi un plus de savoare unui preparat, curăță câțiva căței de usturoi și freacă-i cu puțină sare. Apoi pune compoziția în preparatul tău și bucură-te de un gust deosebit.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva