Patru trenuri staţionează temporar, din cauza ruperii liniei de contact
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Patru trenuri de călători staţionau temporar sâmbătă după-amiaza după ce un tren de marfă a rupt linia de contact între Recaş şi Topolovăţ, judeţul Timiş, ceea ce a provocat întreruperea alimentării cu energie electrică a firului de contact pe distanţa respectivă, informează CFR Călători. 

Potrivit reprezentanţilor companiei este vorba despre trenul de călători Budapesta- Bucureşti, care staţionează temporar în staţia Remetea Mare, şi alte trei trenuri care tranzitau zona.

'Un tren de marfă a rupt linia de contact între Recaş şi Topolovăţ, ceea ce a provocat întreruperea alimentării cu energie electrică a firului de contact pe distanţa respectivă. Trenul menţionat (Budapesta - Bucureşti n.r) şi alte 3 trenuri care tranzitau zona au fost oprite temporar, pe perioada intervenţiei cu drezina pantograf, în staţiile adiacente. În toate staţiile în care au fost oprite cele 4 trenuri, liniile de contact sunt alimentate cu energie electrică, astfel încât să fie asigurat aerul condiţionat în garnituri. Personalul de specialitate a intervenit cu drezina pantograf pe întreaga distanţă pentru verificare şi remedierea deranjamentului. Din datele transmise de la locul intervenţiei, circulaţia urmează să fie reluată în scurt timp', precizează reprezentanţii CFR SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel