Patru copii internaţi la spitalul din Slobozia au contractat virusul Rotavirus. Ministerul Sănătății vrea demararea unei anchete
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
spital
spital

Patru copii internaţi la Spitalul Judeţean din Slobozia vor fi transportaţi, luni, la un spital din Capitală, după ce ar fi contractat un virus, iar secţia de pediatrie a unităţii medicale din Slobozia a intrat în carantină.

Cinci copii care erau internaţi la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Slobozia s-au infectat cu Rotavirus. Patru dintre ei, care erau în stare mai gravă, vor fi transferaţi, luni, la o unitate medicală din Capitală, cel mai probabil Institutul "Matei Balş".

De asemenea, secţia de pediatrie a unităţii medicale din Slobozia a intrat în carantină, informează Mediafax

Ministerul Sănătăţii (MS) a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Ialomiţa o anchetă epidemiologică la Spitalul din Slobozia, după ce mai mulţi copii au fost depistaţi cu Rotavirus, context în care Secţia Secţia de Pediatrie a fost închisă. Prin ancheta epidemiologică urmează să se stabilească dacă virusul a fost adus de către unul dintre copii în spital sau dacă este vorba de o infecţie intraspitalicească, a declarat, luni,purtătorul de cuvânt al MS, Oana Grigore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel