Patronul unui hotel din Ploiești, găsit mort într-una dintre camere
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Un afacerist de 61 de ani a fost găsit mort într-una dintre camerele hotelului său din Ploiești.

Patronul unui hotel din Poliești a fost găsit fără suflare într-una dintre camerele clădirii, transmite Agerpres citând Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Prahova. Trupul neînsuflețit al afaceristului Doru Morcovescu a fost descoperit joi după-amiază, iar polițiștii au fost informați prin apelul la 112 că acesta și-ar fi luat viața.

„Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în interiorul unei camere de hotel, fiind găsit, din nefericire, trupul neînsufleţit al unui bărbat de 61 de ani”, a transmis IPJ Prajova. Evenimentul a avut loc într-o cameră a Hotelului Prahova, pe care afaceristul îl deţinea.

Medicii nu au mai putut face nimic



Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova informează că la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă cu medic, însă persoana în cauză prezenta semne clare de deces.

În cauză, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel