Patronul Brădet, reacție după declarația Ministrului Agriculturii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Patronul Brădet, Marius Badea, a declarat la B1 TV, că afacerea pe care o conduce este extrem de afectată după implicarea în scandalul E.coli. 

El a precizat că așteaptă rezultatele unor analize pentru a se stabili clar dacă cele 25 de kilograme de brânză au fost infestate cu E.coli în fabrica lui sau nu, căci brânzeturile puteau fi infestate și la ambalare sau transport. 

Totodată, Badea a afirmat că a avut o discuție cu Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, cel care a vorbit despre firma Brădet, și că Ministrul i-a spus că face tot posibilul pentru a ajuta industria. Patronul a mai spus că nu este supărat pe Irimescu, dar este supărat pe declarația acestuia deoarece i-a afectat ”fundamental” afacerea.

”Este foarte greu de comentat acest subiect. Aștept rezultatele finale, ca să știu dacă sunt vinovat. Există o presiune mare asupra mea pentru că nu știu dacă am greșit sau cum a fi putut să greșesc. Consider că falimentul nostru este foarte aproape”, a susținut patronul.

Cât despre declarația Ministrului Agriculturii, Marius Badea a spus că nici măcar incendiul din 2008 nu a reușit să distrugă fabrica atât de rapid, pe când afirmația aceasta a reușit să o pună la pământ instantaneu.

Patronul Brădet a mai spus că a vorbit marți dimineață la telefon cu Ministrul Irimescu și că acesta a vrut să știe dacă Badea are ceva să îi reproșeze.

”Nu sunt supărat pe domnul Ministru, ci pe declarația pe care a făcut-o. M-a afectat fundamental și vreau să văd adevărul pentru că eu ca om sunt într-o situație delicată. Nu am crezut că pot face rău nici unei furnicuțe de pe stradă. Mulțumesc presei și celor de pe Facebook că m-au susținut”, a spus patronul Brădet în final.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel