Data actualizării:
Data publicării:

Patronii stației GPL Crevedia, arestați pentru 30 de zile

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos/ Octav Ganea
Inquam Photos/ Octav Ganea
Patronii stației GPL Crevedia au fost arestați pentru 30 de zile.

Patronii stației GPL Crevedia au fost arestați pentru 30 de zile, transmite Antena 3 CNN.

Se întâmplă după ce Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, patronii firmei Flagas SRL, care deţine staţia GPL din Crevedia unde s-au produs explozii săptămâna trecută, au fost aduşi miercuri dimineaţa din nou pentru audieri la Parchetul General. Cei doi patroni au fost transportaţi cu o dubă a Poliţiei, după ce au fost reţinuţi marţi seara pentru 24 de ore.

VEZI ȘI: În urma arestului preventiv, procurorii au pus sub sechestru zeci de case și conturi bancare ale patronilor stației GPL din Crevedia

Cei doi, urmăriți penal pentru distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru

Un comunicat al Parchetului General anunța că "procurorul de caz din cadrul Secției de urmărire penală criminalistică a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale și reținerea a doi inculpați, administratori ai unei societăți comerciale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru".

Reamintim că trei explozii devastatoare au avut loc, sâmbătă, 26 august, la o staţie GPL aflată pe DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, zeci de persoane fiind rănite. Bilanțul morților acestei tragedii a ajuns la 4, iar în total 58 de persoane au ajuns inițial la spital, între timp unii pacienți fiind externați.

Precizăm că Ionuţ Doldurea este fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea. După tragedie, primarul a anunţat că a luat decizia de a se suspenda din calitatea de membru al PSD şi, implicit, din orice altă funcţie politică deţinută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel