Patrimoniul naţional, în grija copiilor. Agenția Naționala pentru Arii Protejate, eveniment
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Agenția Naționala pentru Arii Protejate a organizat, în sediul Guvernului României, un eveniment emoţionant atât prin mesajul pe care l-a transmis cât şi prin faptul că principalii săi actori au fost copiii. 

Sub egida Patriot pro Patrimoniu, Agenția Naționala pentru Arii Protejate a organizat împreună cu 100 de copii din Hunedoara, Botoșani, Teleorman,  Galați un eveniment care se încadrează în şirul de manifestări dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri,  în care au fost îmbinate natura şi tradiţiile.

Sediul Guvernului a fost animat de copiii care, îmbrăcaţi în costume tradiţionale reprezentative pentru zona din care au venit, au primit, în mod simbolic, misiunea de a-şi proteja arealul, tradiţiile şi specificul zonei din care vin. Acești copii au devenit voluntari de natură,  le-a fost predat spre păstrare patrimoniul natural din fiecare județ din care fac parte iar ei au venit cu un program artistic. La ceremonie a asistat şi premierul Viorica Dăncilă, cea care şi-a dorit să fie alături de copii în cadrul acestui frumos eveniment. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel