Patrick Andre de Hillerin cere oprirea reclamelor cu Teodor Corban: Mi se pare de porc să mişti paleţii cu un om care tocmai a răposat!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Patrick Andre de Hillerin critică difuzarea reclamelor cu actorul Teodor Corban, decedat pe 17 ianuarie, chiar şi după moartea sa. 

"Teodor Corban a murit marți, 17 ianuarie 2023. Vineri, 20 ianuarie 2023, la ora 1:30 AM, pe National Geographic se difuzau în continuare reclamele la Matache Măcelarul în care apărea actorul.

Băi, înțeleg, ați băgat o grămadă de bani în campania asta, mai aveați GRP-uri, dar nu, chiar nu se face așa ceva.

Pentru că o reclamă nu este un film, nu o difuzezi in memoriam, o difuzezi ca să miști paleții. Iar mie mi se pare de porc să miști paleții cu un om care tocmai a răposat", a scris Patrick Andre de Hillerin pe Facebook.

UNITER, mesaj după moartea lui Teodor Corban 

"Grea și neașteptată pierdere pentru breasla teatrală și, mai ales, pentru familia îndurerată și familia de pe scenă, echipa Teatrului Național Iași. Actorul TEODOR CORBAN ne-a părăsit în dimineața acestei zile.

În anul 2015, Festivalul Național de Teatru a organizat un eveniment special în onoarea lui TEODOR CORBAN, proiecția de gală a filmului „Un etaj mai jos”, regia Radu Muntean, în care deținea rolul principal. Astfel, făceam o reverență unuia dintre cei mai apreciați actori de teatru și cinema ai momentului.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!", au transmis cei de la UNITER pe Facebook. 

Aceştia au publicat şi un mesaj din partea Teatrului Naţional Vasile Alecsandri Iaşi. 

"Zi îndoliată pentru echipa Teatrului Național Iași și pentru toți cei care l-au iubit și aplaudat pe actorul Teodor Corban. Trecerea lui în altă lume ne-a lăsat în suflet un gol imens și o tristețe nemărginită. Rămân vii în amintirea noastră rolurile sale extraordinare, talentul uriaș, umorul inegalabil și zâmbetul cu care întâmpina orice încercare a vieții. Condoleanțe familiei îndurerate! Odihnă veșnică!", au spus aceştia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel