Patriarhul Daniel, mesaj nou pentru victimele din Club Colectiv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Patriarhul Daniel s-a rugat, sâmbătă, la Mănăstirea Intrarea în Biserică a Maicii Domnului din Rădăuți, pentru tinerii din clubul Colectiv din București care "au trecut la Domnul într-o formă neașteptată, surprinzătoare și violentă".

Ne rugăm în primul rând pentru cei care au trecut la Domnul într-o formă neașteptată, surprinzătoare și violentă, tinerii de la clubul Colectiv din București. Ne rugăm pentru ca bunul Dumnezeu să odihnească sufletul lor, în pacea, iubirea și lumina Prea Sfintei Treimi. De asemenea, ne rugăm pentru ca Hristos Domnul, care a mângâiat pe văduva din Nain, pe femeia văduvă și îndoliată care petrecea pe unicul drum pe unicul său copil, zicând: Nu mai plânge!, s-aducă mângâiere sufletească, s-aducă multă consolare în sufletele familiilor care-și plâng morții lor acum, familiile îndoliate și îndurerate, a spus patriarhul BOR, potrivit Agerpres.

[Citste si]

Acesta a oficiat, la Mănăstirea Intrarea în Biserică a Maicii Domnului din Rădăuți, Sfânta Liturghie, împreună cu un sobor de preoți, iar în predica de final le-a vorbit credincioșilor despre semnificația acestei zile de sâmbătă, de pomenire a morților, denumită și Moșii de toamnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel