Patriarhul Daniel, mesaj după TRAGEDIA de la Spitalul „Matei Balș”
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Patriarhul Daniel, mesaj după TRAGEDIA de la Spitalul „Matei Balș”  /  Sursă foto: Crișan Andreescu
Patriarhul Daniel, mesaj după TRAGEDIA de la Spitalul „Matei Balș” / Sursă foto: Crișan Andreescu
Preafericitul Părinte Patriarh Daniel transmite un mesaj de condoleanțe și consolare în urma incendiului de la Spitalul „Matei Balș” din București.

Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a transmis un mesaj după tragedia de la Spitalul „Matei Balș”:

„Am aflat cu durere despre tragedia provocată de incendiul din spitalul „Matei Balș” din București, în dimineața zilei de vineri, 29 ianuarie 2021, incendiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 5 pacienți și alți 102 au fost evacuați.

În aceste momente pline de suferință și tulburare pentru familiile îndoliate, dar și pentru noi toți care traversăm încă o perioadă critică marcată de pandemie, ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedați și pentru însănătoșirea grabnică a celor răniţi.

Totodată, adresăm un părintesc mesaj de condoleanţe şi consolare familiilor celor decedați, rudelor și prietenilor acestora, precum şi întregului personal medical care i-a îngrijit și care a încercat să le salveze viața“, a spus Preafericitul Daniel, informează Basilica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel