Pătraru: cum și-a luat Blaga una peste fălci
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vasile Blaga trist
Vasile Blaga trist

Realizatorul România Tv, Dragoș Pătraru, scrie pe blog despre cum oameni chiar din interiorul PDL sabotează orice tentativă a formațiunii de a face opoziție. Ultimul exemplu, ”premierul din umbră”, Cătălin Predoiu, care spune ”pas” invitației la dialog a șefului Guvernului, după ce președintele partidului din Modrogan, Vasile Blaga, se declarase dispus la colaborare.

”PDL i-a propus lui Ponta, acum ceva timp, să conducă țara responsabil și să se consulte și cu opoziția. Cum ar spune Hagi, ca să fie bine, ca să nu fie rău. Ascultător de data asta, Ponta a ieșit săptămâna trecută și a spus că așteaptă PDL la discuții, să le audă propunerile. Desigur, imaginea Elenei Udrea scoțând fum pe urechi de nervi că Ponta îi legitimează pe cei de la PDL ca fiind adevărata opoziție, și nu pe ciracii președintelui, este bonus în toată treaba.

Blaga iese și spune că PDL va merge la întâlnire cu premierul, chiar dacă îl trage de urechi pe Ponta, spunându-i că propunerea a fost a lor, a celor de la PDL, nu a premierului”, scrie Pătraru pe blogul său.

După ce președintele PDL își exprimă poziția oficială, Cătălin Predoiu postează pe blogul său că premierul Ponta când îndeamnă la colaborare cere de fapt ajutor, prin urmare ”cântecele de sirena ale dlui Ponta trebuie respinse”.

”Alo, domnule Blaga? Încă dormiți pe plajă? Păi, ce să mai înțeleagă simpatizanții PDL din varza asta? Înțeleg că partidul are o poziție, votată și exprimată de către președinte, iar omul care deține toate funcțiile din umbră și pe care PDL vrea să-l scoată în față are o cu totul altă poziție. Râde și Elena Udrea de dumneavoastră, domnule președinte! Cât despre Ponta, nu știu dacă l-a sfătuit cineva să vă arunce propunerea asta intuind că vă veți certa în interior, dar i-a ieșit. A demonstrat din nou că practic opoziția nu există, conchide Pătraru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel