Pățania unui șofer, virală pe internet. "Am cumpărat o mașină de pe Facebook și am fost șocat" - Video în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Pățania unui șofer, virală pe internet. "Am cumpărat o mașină de pe Facebook și am fost șocat" / Foto: Pixabay, de Dayron Villaverde
Pățania unui șofer, virală pe internet. "Am cumpărat o mașină de pe Facebook și am fost șocat" / Foto: Pixabay, de Dayron Villaverde
Află în articol ce a pățit un bărbat care a cumpărat o mașină de pe Facebook.

Un șofer care a achiziționat un Nissan 240SX de pe Facebook Marketplace a fost șocat de starea reală a mașinii, atunci când a aruncat o privire mai atentă. Mașina sport japoneză părea a fi într-o stare rezonabilă, finisată în negru, cu roți și cauciucuri în stare bună, scrie The Sun.

Prețul mediu al unui model 240SX second-hand este de aproximativ 14.000 de dolari, ceea ce sperăm că acest bărbat nu a plătit pentru această mașină.

Cu toate că în anunțul de pe Facebook automobilul părea ok, atunci când utilizatorul TikTok @randy_jz a primit mașina acasă, lucrurile au început să se schimbe rapid.

Videoclipul oferă o lecție cu privire la ce să vă așteptați dacă cumpărați ceva fără a-l vedea mai întâi. 

Nissan 240SX este o mașină sport compactă care, deși nu mai este produsă, rămâne totuși populară în cultura de drifting și tuning - ceea ce poate explica starea mașinii. Datorită popularității sale în competiții de drifting, 240SX este prezentat în diferite jocuri video de curse, cum ar fi Midnight Club și Forza Motorsport.

Reacțiile internauților


După postarea videoclipului, reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Unul a spus: "Te-ai așteptat la mai bine? ???? Aceste lucruri s-au transformat în mașini în derivă. Au fost alergate pe mai mult decât pe o stradă".

Un altul a comentat: "Când nu inspectezi o mașină înainte de a-ți da banii".

Un al treilea a subliniat: "Al meu 240 a fost destul de bun... ca să fiu sincer".

Un al patrulea a fost mai pozitiv și a spus: ”Încă o reparație ușoară și va fi o mașină superbă”.


@randy_jz ????‍♂️ #240sx #projectcar #carsoftiktok #nissan #sr20 #shitbox #180sx #schassis #hatch #jdm #racecar #silvia #project #viral #boosted ♬ original sound - Randy

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel