Pastorul aproape decapitat îi cunoștea pe ucigași. Dezvăluiri șocante
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
crima_pastor_10241700-310x174
crima_pastor_10241700-310x174

Pastorul Adrian Blaga și fiul său de doar nouă ani au fost uciși cu sânge rece. Cei doi au fost aproape decapitați, iar interiorul mașinii a fost incendiat. Însă, cei doi nu au murit prin incendiere, ci din cauza loviturilor. 

Anchetatorii au găsit noi indicii. Fiul lui Adrian Blaga ar fi fost ucis în fața acestuia, potrivit unei ipoteze lansate la RTV bazată pe dovada legiștilor. Ei au arătat că băiatul de nouă ani a fost omorât înaintea pastorului. Anchetatorii au exclus posibilitatea uciderii urmată de sinucidere cu atât mai mult după noile indicii. Inițial, legiștii au explicat că pastorul nu putea să-și facă singur unele răni.

Mai mult, pastorul îi cunoaștea pe cei doi ucigași. Camerele de supraveghere din Satu Mare, singurele pe care apare pastorul, au surprins momentul în care acesta a cumpărat ceva împreună cu doi bărbați. Mucurile de ţigară şi dozele de bere găsite în maşina acestuia sunt alte dovezi ale anchetatorilor, potrivit RTV.

Apropiații pastorului sunt de părere că ucigașii sunt chiar niște copii crescuți de el la Asociaţia Începuturi Noi, care, de curând, i-au spart geamurile casei.

Moartea este cu atât mai ciudată cu cât pastorul și-a anunțat soția că rămâne peste noapte la Asociație, însă a plecat împreună cu fiul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel